Δελτίο Τύπου: Ετήσια Συνεστίαση, Φεβ. 2017

Posted on

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» στην κοσμική ταβέρνα «ΑΓΓΕΛΟΣ» στην Παλαιά Πεντέλη. Δημιουργήθηκε για άλλη μια φορά σε συνεστίαση του Συλλόγου, το αδιαχώρητο.

Μεγαλειώδη και πέραν από κάθε προηγούμενο η συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου και της Κρήτης στην εκδήλωση. Πλούσια εδέσματα, άφθονη ρακί, ζυμωτό ψωμί και κρητική μπουγάτσα το επιστέγασμα της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Καρβουνάκης με ευχές και ευχαριστίες προς όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και στον κάθε ένα ξεχωριστά για τη στήριξή τους στο Σύλλογο και σε κάθε δραστηριότητα του.

Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος ιερέας του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Μελισσίων Νικόδημος, ο οποίος και εν συντομία αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση διάνθισαν με μουσική και χορούς το συγκρότημα του Γιάννη Κακκουδάκη που ξεκίνησε το γλέντι με το τραγούδι «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ», όνομα του Συλλόγου και τα χορευτικά του Συλλόγου με τον χοροδιδάσκαλο Π. Φραγκάκη που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν η παρουσία όλων των πρώην Δημάρχων. Συγκεκριμένα παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι πρώην Δήμαρχοι Μελισσίων Γιάννης Μητρόπουλος, Δημήτρης Τομπουλίδης και ο Μανώλης Γραφάκος, ο οποίος και ξεκίνησε ήδη τον αγώνα για το ελληνικό Κοινοβούλιο, ως υποψήφιος βουλευτής της Β’ Αθήνας. Παρών ήταν και ο πρώην Δήμαρχος Νέας Πεντέλης Κώστας Κασσοβίτσας.

Παρευρέθησαν ακόμη ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και μέλος του Συλλόγου Κωστής Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γ. Μαριδάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Χολαργού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Νέας Πεντέλης Μπάμπης Μουζάκης και η Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Κ. Θεοφιλίδου-Δημητράκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Κοσμοπούλου, Ε. Πολίτου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Α. Καβουρίδης, Χ. Παναγιωτίδης, Ν. Χατζηαδάμ, Β. Λάζος, Φ. Μαρκαντώνη και Γ. Γιαμμουγιάννη.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στην Γραμματέα και σε όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου από τους παρευρισκόμενους για την αξέχαστη πράγματι βραδιά.

Πολλές ευχαριστίες του Δ.Σ. για τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Τους χορηγούς μας, τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους μας περιμένουμε στα Γραφεία μας, Σάμου 16, Μελίσσια για μια ρακί και τους υποσχόμεθα ότι πολύ σύντομα η επιθυμία πολλών για ένα ζεστό γαμοπίλαφο στα Γραφεία μας θα γίνει πραγματικότητα.

Advertisements